Производство на електрическо оборудване

Асемблиране на табла и разпределителни уредби ниско напрежение

Асемблиране на табла и разпределителни уредби ниско напрежение

Основна дейност на Компанията. Производствената база ТЕСТЕЛ, с повече от 650 м2 закрити производствени и складови площи и човешкият ресурс, с които разполага, позволяват изпълнение на клиентски поръчки за асемблиране на:

  • Главни разпределителни табла и разпределителни уредби до 4000А, включително;
  • Табла ниско напрежение за трансформаторни постове и подстанции;
  • Разпределителни табла за междинно и крайно електроразпределение;
  • Табла за защита и управление на електродвигатели (MCC) и локални пусково-защитни устройства (LCS);
  • Табла за PLC управление на машини и процеси;
  • Смарт табла“ с дистанционен мониторинг на състоянието и управление на устройствата, мерене на енергийни разходи и други параметри, с комуникация на данни до Операторски станции и SCADA системи.
  • Табла за компенсиране на реактивната енергия;
  • Ремонтни, интерфейсни и други нестандартни типове табла и решения;

 

Сертифицирани от Schneider Electric

Сертифицирани от Schneider Electric

ТЕСТЕЛ ИНЖЕНЕРИНГ е сертифициран от Schneider Electric производител на претествани табла от система Prisma P за електроразпределение до 4000А.

Използваните при асемблиране апарати са от бранд Schneider Electric.

Таблата се изработват в универсални стоящи, стенни или асоциращи се шкафове на Schneider Electric и Rittal, съответстващи на европейски норми и стандарти за шкафове и кутии. Използват се стандартни решения за въводи, шинни и разпределителни системи. В универсалните шкафове, по желание на клиента, могат да бъдат използвани и апарати от бранд Siemens, Schrack Technik или други.

За окабеляване, маркиране, трасиране и терминиране се използват материали и консумативи на Schneider Electric, Weidmuller, Phoenix Contact и други водещи брандове, с подходящи механични и диелектрически характеристики и гарантирано качество.

Обект на повишено внимание и контрол е качеството на монтажните работи и функционалността на завършено изделие. Предписанията на производителите за монтаж и свързване на апарати и устройства са основен репер.

Всички изделия се подлагат на контролни изпитвания съгласно стандарта и се регистрират с уникален сериен номер. За всяко изделие се съставя протокол за резултатите от извършените изпитвания и декларация за съответствието му на изискванията на стандарт БДС EN 61439. Изделията се съпътстват с необходимата конструктивна и техническа документация, декларации и сертификати.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС